Εβρεστόν με τυρομύτζ’ της παρχαρομάνας
Υλικά Συνταγής για 2 μερίδες:
250 γρ. εβρεστόν
1 λίτρο νερό
1 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό
100 γρ. τυρομυζήθρα
1 κουταλάκι αλάτι
ζάχαρη, κανέλλα
Εκτέλεση:
250 γρ. εβρεστόν
1 λίτρο νερό
1 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό
100 γρ. τυρομυζήθρα
1 κουταλάκι αλάτι
ζάχαρη, κανέλλα
Εκτέλεση:
Βράζουμε το νερό με αλάτι, προσθέτουμε το εβρεστόν και το αφήνουμε 2-3 λεπτά στο ζεματιστό νερό χωρίς να βράζει.
Σουρώνουμε και ρίχνουμε καυτό βούτυρο.
Σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τυρομυζήθρα ή φέτα. Το πιάτο μας συνοδεύεται με παραδοσιακό γιαούρτι. Επίσης μπορούμε να σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω ζάχαρη και κανέλλα, συνοδεύοντας με κομπόστα από αποξηραμένα φρούτα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου