Αλευροκεφτέδες νηστίσιμοι (ουν κεφτέ)

Υλικά Συνταγής:
1 ποτήρι πλιγούρι
2 κουταλιές αλεύρι
1 κρεμμύδι, τσιγαρισμένο με 3 κουταλιές σησαμέλαιο
2 κ.σ. πολτό ντομάτας
κόκκινο πιπέρι
αλάτι

Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε το πλιγούρι σε χλιαρό νερό. Το σουρώνουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι, το κόκκινο πιπέρι και το αλάτι.
Ζυμώνουμε τα υλικά και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος φουντουκιού.
Τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, όπου έχουμε βράσει το τσιγαρισμένο κρεμμύδι με τον ντοματιπολτό.
Αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις