Μικρασιατική κακαβιά
Υλικά Συνταγής:
10 μύδια
8 γαρίδες
1 καλάμαρι
2 σκορπίνες
2 χελιδονόψαρα
2 καρότα
1 κρεμμύδι ξερό
1 μεγάλη πατάτα
λεμόνι
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε ένα ολόκληρο κρεμμύδι, αλάτι, ψιλοκομμένα καρότα, πατάτα σε κύβους, καλαμάρι κομμένο σε ροδέλες, σκορπίνες, χελιδονόψαρα, μύδια, γαρίδες και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τα αφήνουμε να βράσουν για 15΄, και όσο βράζουν ξαφρίζουμε.
Αφού βράσουν αφαιρούμε το ολόκληρο κρεμμύδι, προσθέτουμε ελαιόλαδο και λεμόνι και λίγο ψιλοκομμένο σέλινο η μαϊδανό και σερβίρουμε.
10 μύδια
8 γαρίδες
1 καλάμαρι
2 σκορπίνες
2 χελιδονόψαρα
2 καρότα
1 κρεμμύδι ξερό
1 μεγάλη πατάτα
λεμόνι
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε ένα ολόκληρο κρεμμύδι, αλάτι, ψιλοκομμένα καρότα, πατάτα σε κύβους, καλαμάρι κομμένο σε ροδέλες, σκορπίνες, χελιδονόψαρα, μύδια, γαρίδες και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τα αφήνουμε να βράσουν για 15΄, και όσο βράζουν ξαφρίζουμε.
Αφού βράσουν αφαιρούμε το ολόκληρο κρεμμύδι, προσθέτουμε ελαιόλαδο και λεμόνι και λίγο ψιλοκομμένο σέλινο η μαϊδανό και σερβίρουμε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου