Γαλατοφάγι

Υλικά Συνταγής:
1½ κιλό κίτρινη κολοκύθα
1 κιλό γάλα
1 κ.σ. αλεύρι καλαμποκίσιο
4 κ.σ. ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:
Κόβουμε σε φέτες την κολοκύθα.
Την σκεπάζουμε με νερό και την βράζουμε. Όταν ψηθεί, βγάζουμε τα κομμάτια με τρυπητή κουτάλα, τα στραγγίζουμε και τα λιώνουμε.
Προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, τη ζάχαρη και μια πρέζα αλάτι.
Ανακατεύουμε το μίγμα πάνω στη φωτιά μέχρι να γίνει πηχτός χυλός.
Το αδειάζουμε σε ατομικά μπολάκια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις